h

Achterstallig onderhoud in de Dobbebuurt

4 november 2015

Achterstallig onderhoud in de Dobbebuurt

Foto: SP Amsterdam Nieuw West / amsterdam.sp.nl/nieuwwest

In de Dobbebuurt in Nieuw-West hebben veel bewoners te maken met achterstallig onderhoud aan hun huurwoningen. Dat bleek toen SP'ers zaterdagmiddag de buurt in trokken. Alle klachten worden verzameld in een rapport dat aan woningcorporatie Rochdale zal worden aangeboden.

De SP bezocht de Dobbebuurt naar aanleiding van een eerdere inventarisatie. De woningen in deze buurt zijn zo'n 65 jaar oud en zijn nooit grootschalig gerenoveerd. De huizen verkeren in slechte staat.

Foto: SP Amsterdam Nieuw West / amsterdam.sp.nl/nieuwwest

De bewoners waren blij dat ze hun verhaal kwijtkonden. Een aantal van hen gaf aan dat ze graag meewillen als het rapport aan Rochdale wordt aangeboden, om rechtstreeks aan de woningcorporatie te vragen wanneer de woningen worden opgeknapt.
 

U bent hier