h

Campagne Zuidoost: Nee is 3x beter

4 april 2016

Campagne Zuidoost: Nee is 3x beter

Met een vrolijk kwispelende mascotte voerde de SP Zuidoost zaterdag campagne voor een nee-stem bij het Oekraïne-referendum. De reacties op de markt in Ganzenhoef waren over het algemeen erg positief.

Foto: Janneke Bontekoe

De actie deed her en der wat stof opwaaien. Zo verdacht iemand de SP ervan 'vriendschappelijke banden met Poetin te onderhouden', en werd geroepen dat stemmen überhaupt zinloos was omdat 'alle politici corrupte zakkenvullers' zijn. Toch namen de meeste mensen de flyers vriendelijk aan, en werd hier en daar enthousiast een duim opgestoken. Veel mensen beaamden dat zij het verdrag van de EU met Oekraïne 3x niks vonden.

Meer informatie over het SP-standpunt over het associatieverdrag? 6aprilnee.nl

U bent hier