h

Adelaarsweg viert bouw geluidswal

11 mei 2018

Adelaarsweg viert bouw geluidswal

Foto: SP Amsterdam

De gemeente is eindelijk begonnen met de bouw van de geluidswal aan de Adelaarsweg. Na jarenlange bewonersacties, en inzet van de SP, komt er een einde aan de geluidsoverlast van het voorbijrazende verkeer. De SP deelde vrijdag taart en tompoucen uit aan omwonenden, om dit heugelijke feit te vieren.

Veel mensen ten noorden van de Johan van Hasseltweg hebben al jaren veel geluidsoverlast, als gevolg van de naastgelegen op- en afrit richting de Nieuwe Leeuwarderweg. Twaalf jaar geleden zijn, wegens werkzaamheden, de geluidsschermen verwijderd. De schermen zijn daarna nooit meer terug geplaatst. Na alle bewonersacties, en inzet van de SP, komt hier nu verandering in.

Foto: SP Amsterdam

U bent hier