h

Nieuw afdelingsbestuur met activistisch jaarplan

6 juni 2018

Nieuw afdelingsbestuur met activistisch jaarplan

Foto: Jan Mast

De Amsterdamse SP-leden hebben dinsdag een ambitieus en activistisch jaarplan vastgesteld en een nieuw afdelingsbestuur gekozen. De komende twee jaar is Neeltje Peters afdelingsvoorzitter. Zij neemt de voorzittershamer over van Chris Schaeffer, die de afdeling de afgelopen vier jaar door de eerste periode heeft geleid waarin de SP deelnam aan het stadsbestuur.

Foto: Jan Mast

De SP wil zich blijven onderscheiden van andere partijen in de stad. Peters: "We hebben nu een links college in Amsterdam, waar ik persoonlijk heel trots op ben. Maar dat betekent niet dat we achterover kunnen leunen. De SP blijft nodig om, ook buiten de gemeenteraad, naast Amsterdammers te staan wanneer zij strijden tegen het grote geld dat de stad dreigt over te nemen."

Peters wil graag kennismaken met zoveel mogelijk Amsterdamse SP-leden. "Om echt verschil te maken, moeten we het samen doen. Het afdelingsbestuur samen met alle leden en wij als SP samen met de Amsterdammers." Contact opnemen? Dat kan hier.

Maak kennis met het nieuwe afdelingsbestuur.

U bent hier