h

Zuidoost Werkt: 100 fulltime banen erbij

4 februari 2020

Zuidoost Werkt: 100 fulltime banen erbij

Foto: SP

Stadsdeel Zuidoost geeft 100 mensen een jaarcontract voor een baan als fietskoerier. Vandaag opende SP-stadsdeelbestuurder Jakob Wedemeijer, samen met mede-initiatiefnemers Randstad en Thuisbezorgd, de elektrische fietshub, waar de koeriers gebruik van gaan maken. De banen zijn een initiatief van het project Zuidoost Werkt.

SP-stadsdeelbestuurder Jakob Wedemeijer: "Via Zuidoost Werkt werken bedrijven, maatschappelijke organisaties en het stadsdeelbestuur samenĀ  om bewoners van Amsterdam Zuidoost aan goede banen te helpen. Ik ben blij dat we 100 banen met goede arbeidsvoorwaarden voor elkaar hebben gekregen. Dat betekent niet alleen een goed loon, maar ook dat deze koeriers verzekerd op hun fiets zitten."

Mensen in Zuidoost die interesse hebben kunnen zich melden via de Werkcoaches in het stadsdeel of bellen met +316 18 53 67 00.

U bent hier