h

Afscheid van Nicole Temmink als raadslid

7 mei 2020

Afscheid van Nicole Temmink als raadslid

Foto: Jos van Zetten

SP-raadslid Nicole Temmink neemt afscheid van de Amsterdamse gemeenteraad. Nicole heeft besloten haar raadslidmaatschap neer te leggen. Het lukt haar niet langer om het raadswerk te combineren met een fulltime baan en het zorgen voor haar zoontje.

Nicole kwam in 2018 in de gemeenteraad en voerde onder andere het woord over veiligheid en politiezaken. SP-fractievoorzitter Erik Flentge: “We gaan Nicole enorm missen.  Nicole is een scherpe debater met veel kennis van zaken over het politiewerk. Maar bovenal is Nicole een ontzettend fijne collega, die altijd solidair is. We gaan haar grote mond nog missen.”

De vrijgekomen plek in de gemeenteraad zal binnenkort worden ingevuld door David Schreuders, die Nicole al eerder tijdens haar zwangerschapsverlof verving. Wij danken Nicole voor al haar harde werk de afgelopen jaren en wensen Nicole  veel geluk met haar zoontje en de nieuwe avonturen die ze buiten Amsterdam gaat beleven.

U bent hier