h

Kom 12 september naar het woonprotest!

31 augustus 2021

Kom 12 september naar het woonprotest!

Foto: SP

Op zondag 12 september, 14:00 op de Dam staan we samen op om een einde aan de wooncrisis te eisen. Het woonprotest wordt georganiseerd door actiegroep Woonprotest en ondersteund door een brede groep aan organisaties, waaronder de SP. 

Er is een kolossale wooncrisis in ons land. Wonen wordt voor steeds meer mensen steeds moeilijker te betalen en de crisis maakt elke dag meer slachtoffers. Honderdduizenden mensen staan op jarenlange wachtlijsten, huizenprijzen schieten als een raket omhoog en het aantal daklozen is in tien jaar verdubbeld. 

De problemen worden niet opgelost, maar alleen maar erger. En noodrem op de falende vrije markt is hard nodig. De SP Amsterdam staat daarom 12 september op de Dam en roept iedereen op om zich aan te sluiten. 

Wil jij helpen het protest groot te maken? Op de het SP actiepand op de Laurierstraat 165 kun je posters ophalen om te verspreiden in je buurt of om voor je raam op te hangen. Neem contact op met het secretariaat via 020 637 2228 of kom langs op werkdagen tussen 13:00 en 16:00. Kijk voor meer informatie over het protest op www.woonprotest.nl

U bent hier