h

Kom naar de bijeenkomst 'Offensief tegen de wooncrisis'

16 september 2021

Kom naar de bijeenkomst 'Offensief tegen de wooncrisis'

Foto: SP

De wooncrisis dendert door. Voor steeds meer mensen is wonen onbetaalbaar. Honderdduizenden mensen staan op wachtlijsten, huizenprijzen stijgen hard en het aantal daklozen is in tien jaar tijd verdubbeld. Alle politieke partijen zeggen dat ze de wooncrisis aan willen pakken, maar de wooncrisis wordt in de tussentijd alleen maar erger. De tijd dringt: betaalbare woningen worden gesloopt en verkocht. Tegelijk staan parasitaire beleggers om maximaal aan woningen te verdienen.

Het is hoog tijd voor échte oplossingen tegen de wooncrisis. Op 19 september praat de SP in museum Het Schip graag door over een einde maken aan de wooncrisis. Samen met Melissa Koutouzis, één van de activisten achter het woonprotest, SP-kamerlid Sandra Beckerman en Elaine Michon, die strijd tegen de sloop van haar buurt. Erbij zijn? Meld je dan hier aan. 

Tijdens het evenement wordt 1,5 meter afstand gehouden

U bent hier