h

Zilveren tomaat voor vrijwilliger Peter van der Klein

3 februari 2022

Zilveren tomaat voor vrijwilliger Peter van der Klein

Foto: SP Amsterdam

Met een zilveren tomaat en een kadobon nam SP Amsterdam afscheid van vrijwilliger Peter van der Klein. Na 16 jaar inzet voor het secretariaat in de Laurierstraat, stopt hij met zijn kantoorwerkzaamheden.

Peter was een vast gezicht in ons actiepand en op ledenvergaderingen. Hij verwelkomde bezoekers met koffie of thee, regelde de post en het actiemateriaal, en zorgde ervoor dat er vergaderd kon worden. Naast het bijhouden van de ledenadministratie en het opzetten van een archief, zorgde hij er verder voor dat jarige leden een persoonlijke felicitatie-mail kregen.

SP-lijsttrekker Remine Alberts reikte als dank een zilveren tomaat uit. Daarbij waren zijn broer, een goede vriend, en enkele andere medewerkers van het secretariaat aanwezig. Alberts: "Peter was een trouwe vaste medewerker, waar we al de jaren op konden rekenen. We zijn hem zeer dankbaar voor zijn onvoorwaardelijke inzet voor de SP Amsterdam."

Foto: SP Amsterdam

Reactie toevoegen

U bent hier