h

Boodschap voor Rutte: de kosten moeten omlaag

11 september 2022

Boodschap voor Rutte: de kosten moeten omlaag

Foto: SP Amsterdam

Ook in De Banne in Amsterdam-Noord komen veel mensen in de problemen door de stijgende kosten. Vooral om de hoge energierekening maken velen zich zorgen. Dat bleek op buurtfestival Banne Bruist, waar de SP met bezoekers in gesprek ging.

Het 'boodschappenlijstje voor Rutte' werd flink ingevuld. "Winsten omlaag, lonen omhoog," schreef iemand. Of "Denk ook eens aan de gewone mensen!" Naast de stijgende kosten noemden ook veel mensen het probleem dat vooral jongeren met geen mogelijkheid meer aan een betaalbaar huis kunnen komen.

Foto: SP Amsterdam
Het boodschappenlijstje gaat op 17 september mee naar Den Haag voor het Prinsjesdagprotest. Reis je mee met Amsterdamse SP'ers? Meld je dan snel aan voor de gratis bus.

Reactie toevoegen

U bent hier