h

4 November: Kosten omlaag tour Amsterdam met Renske Leijten

31 oktober 2022

4 November: Kosten omlaag tour Amsterdam met Renske Leijten

Foto: SP / SP

Door het hele land komen we samen in actie tegen de stijgende prijzen. Met verschillende sprekers en Kamerleden van de SP bespreken we wat we samen kunnen doen om te zorgen dat de kosten dalen en de lonen, de uitkeringen en de AOW stijgen.

Op 4 november is de Kosten Omlaag Tour in Amsterdam !

Het zal het gaan over hoe we onze energie weer zelf organiseren en de rekeningen kunnen verlagen. Samen met SP Tweede Kamerlid Renske Leijten zullen wij dit bespreken en wij nodigen iedereen van harte uit.

Foto: SP / SP

4 november - 19:30 - Het Claverhuis, Elandsgracht 70. 

Laat ons HIER even weten of je komt. 

Reacties

4 NOVEMBER: KOSTEN OMLAAG TOUR AMSTERDAM MET RENSKE LEIJTEN

U bent hier