h

Scholing

De afdeling Amsterdam verzorgt voor leden een groot aantal scholingen. Het aanbod aan scholingen kunt u vinden in de scholingskalender. Wilt u bij een scholing aanwezig zijn, meld u dan liefst van te voren aan.

Vertel ons uw scholingswens: vul het formulier in!

Alle scholingsbijeenkomsten worden gehouden in het SP Actiecentrum Laurierstraat 165 tenzij anders aangegeven. Met vragen en voor het aanmelden kunt u contact opnemen met het secretariaat.

Telefoon (020) 637 22 28
E-mail secretariaatamsterdam@sp.nl

Voor de één betekent lid zijn van de SP dag in dag uit aan de slag zijn voor onze afdeling. Voor de ander is alleen het lidmaatschap voldoende. Voor de meeste leden zal het daar ergens tussenin zitten.

De meeste leden vinden het in ieder geval leuk om andere SP’ers te ontmoeten en om met elkaar over politiek te praten. Dat kan op verschillende plekken in de afdeling, maar zekerook tijdens de scholingen die we organiseren. De komende tijd komen er een aantal leuke scholingen aan.

We hebben een serie scholingen waarin nieuwe en oude leden kennis kunnen maken met de SP en met elkaar. Verder barsten we van de ideeën voor scholingen. Maar jij misschien ook wel. Laat ons weten welke scholingen je graag zou willen bijwonen door dit formulier in te vullen.

Landelijke scholing

De lokale scholingen worden aangeboden naast de landelijke scholingen.

U bent hier