h

Zuidoost

Bewonersavond OV in Zuidoost

SP en Hart voor de K-buurt organiseren een openbare avond over het openbaar vervoer in Zuidoost. Tijdens deze avond willen we graag horen wat de bewoners van Zuidoost vinden van de plannen van het GVB met betrekking tot het OV in Zuidoost. Ook zullen we stilstaan bij het plan om metro 53, de directe verbinding met Centraal Station, te schrappen.

Toegang is gratis en aanmelden is niet nodig.

Lees verder

Campagne in Zuidoost

SP Amsterdam gaat in gesprek met bewoners in de Wethoudersbuurt (bij Gein) over wat hen bezighoudt en natuurlijk over de aanstaande Tweede Kamerverkiezingen.

Lees verder

Ledenbijeenkomst bereikbaarheid Zuidoost

Bijeenkomst met SP-leden om te praten over de bereikbaarheid van Zuidoost. We horen graag jullie ervaring en ideeën.

Lees verder

Actiebijeenkomst Red metro 53

Metro 53 moet blijven! Samen met bewoners van Zuidoost en omstreken maken we plannen hoe we onze actie voor het behoud van de metro verder kunnen versterken.

Lees verder

Actie red metro 53

Metro 53, de directe verbinding tussen Gaasperplas en Centraal Station, dreigt te verdwijnen. Samen met bewoners uit Zuidoost komen we in actie. We halen handtekeningen op tegen het verdwijnen van metro 53.

Lees verder

Tem de leeuw: Manifestatie voor klimaatrechtvaardigheid

Op zondag 23 april staan we op voor klimaatrechtvaardigheid. Met een grote manifestatie bij ING voor de deur, eisen we dat de bank stopt met het financieren van de klimaatcrisis, en juist in te zetten op hernieuwbare energie.

Lees verder

Buurten in Groeneveen

Na klachten over achterstallig onderhoud bezoekt de SP de flat Groeneveen om met bewoners te spreken over hun woning.

Lees verder

Campagne in Zuidoost

De SP Noord-Holland campagnekaravaan komt naar Zuidoost. 

Lees verder

Kranslegging bij dodenherdenking

Ook SP Amsterdam staat stil bij de Tweede Wereldoorlog. Deze dodenherdenking leggen we kransen op verschillende plakken in de stad:

Centrum: Homomonument Westermarkt

19:30 vertrek stille tocht vanaf Prinsengracht (opstellen tussen Anne Frankhuis en Westerkerk) 19:50 aankomst Homomonument Westermarkt 20:00 2 minuten stilte 20:02 het Wilhemus, bloemlegging, toespraken, zang 20:45 defile voor omstanders langs de bloemenzee op de treden driehoek

Centrum: Noordermarkt

Lees verder

Superzaterdag op verschillende plekken in de stad

Op verschillende plaatsen in de stad gaan SP'ers de straat op om met mensen te praten over het belang van hun stem. Sluit aan op de tijd en plek die jou het beste uitkomt:

  • 11:00 - 13:00 Dappermarkt (Oost)
  • 13:00 - 15:00 Ten Katemarkt en Mercatorplein (West)
  • 13:00 - ??:?? Ganzenhoef (Zuidoost)
Lees verder

Pagina's

U bent hier