h

Fietsenstalling Beursplein gered

26 april 2006

Fietsenstalling Beursplein gered

Dankzij de fietsersdemonstratie die vanmiddag vlak voor de gemeenteraadsvergadering bij de Stopera werd gehouden zal de veelbesproken fietsenstalling op het Beursplein op korte termijn worden heropend. De vers genstalleerde Wethouder Herrema zei dit tijdens de wethoudersondervraging in de gemeenteraad toe: "Daar komen we wel uit". SP-raadslid Meta Meijer is erg blij dat deze Wethouder de raadsbesluiten wl respecteert en daarmee het voortbestaan van de stalling garandeert.

)

Eerder vandaag waren bij de betoging medewerkers van de Beurspleinstalling en SP-leden op de fiets aanwezig. Meta Meijer vroeg aan de opgetrommelde kandidaat-wethouder of hij van plan was om net als oud-wethouder Van der Horst de gemeenteraad te negeren. Herrema zei meteen toe het probleem serieus te nemen, maar de publieke bevestiging later op de dag in de raadsvergadering maakte het succes definitief.

U bent hier