h

Rouwstoet voor OV

18 mei 2006

Rouwstoet voor OV

Vanaf 28 mei zullen 25 bus- of tramlijnen niet meer rijden en 34 lijnen deels geamputeerd worden. Tegen deze vergaande plannen zijn er meer dan tienduizend handtekeningen opgehaald door de SP en passagiers om bezwaar te maken tegen het opheffen, omleggen en inkorten van veel lijnen per 28 mei. Voor veel reizigers betekent dit meer lopen, meer overstappen, meer wachten en altijd langer onderweg zijn. Op 26 mei om 15.30 uur zal een rouwstoet vanaf de Weesperstraat nr 111 naar de Stopera ingang muziektheater lopen en daar om 16.30 uur de handtekeningen aan wethouder Herrema (verkeer en vervoer) aanbieden. Wij roepen u op om in gepaste kleding uw mening gezicht te geven, door met ons mee te lopen.

De volgende stap is op 7 juni, dan gaan er een aantal mensen om 13.00 uur inspreken bij de commissie verkeer en vervoer, om aan de raad duidelijk te maken wat wij vinden van een uitgekleed openbaar vervoer. Komt u ook uw stem laten horen?
Wij willen een goed en fijnmazig O.V.!

U bent hier