h

Campagnenieuws 6

19 oktober 2006

Campagnenieuws 6

Campagnenieuws uit Amsterdam, nummer 6.

De ledenwerfactie is een groot succes. De nieuwe leden stromen binnen. En dat komt goed uit want de verkiezingen zijn al over een maand. We gaan met deze actie door tot 31 oktober. Dus er is nog even tijd om te zorgen dat de ledenwerffolder ook in jouw stadsdeel in elke brievenbus is beland. Dat we steeds dichter bij de verkiezingen komen is ook te zien aan de lengte van de actiekalender. Ons advies is om deze regelmatig te bekijken op www.amsterdam.sp.nl en onze activiteiten zoveel mogelijk bij te wonen. Als de SP goed zichtbaar is kunnen de Amsterdammers niet meer om ons heen.

Boottocht
Aankomende zaterdag gaan we met een botentocht door de grachten van Amsterdam. Op verschillende punten in de stad zullen we aanleggen en de omgeving overstelpen met SP-folders. Wil je bij deze leuke actie aanwezig zijn en een plekje op een boot reserveren? Neem dan contact op met Helmie Bijleveld helmie1@xs4all.nl (06-24764004) of Erna Berends erna@dukie.demon.nl (06-50445073). We verzamelen om 10:30 bij caf Hesp, Weesperzijde 130/131.

Plakken
Overal in de stad staan weer de welbekende verkiezingsborden. Deze moeten natuurlijk allemaal voorzien worden van SP-posters. Houd de borden bij jou in de buurt in de gaten. Zitten er nog geen posters van de SP op dan moet daar natuurlijk meteen wat aan gedaan worden. Tot en met 22 november moeten we blijven opletten. Hebben andere partijen over onze posters geplakt? Dan moeten we ook meteen in actie komen.

Er komen nog een heel aantal geweldige acties aan. Via CAMPAGNENIEUWS houden we je op de hoogte.

U bent hier