h

Campagnenieuws 1

19 november 2006

Campagnenieuws 1

Campagnenieuws uit Amsterdam, nummer 1!

Nog maar 3 nachtjes slapen en dan zijn de verkiezingen. Over een paar dagen heb je weer tijd voor vrienden en hobby's. Tot die tijd staan er nog een paar acties op de kalender. Vandaag vaart de SP-vloot voor de 2e maal door de stad. Op de kade worden pepernoten en onze befaamde sponsjes uitgedeeld.

Laatste dag kaarten
Op maandag, dinsdag en woensdagochtend gaan de kerngroepen op verschillende locaties de laatste dag kaarten verspreiden. De bedoeling is dat, vooral op dinsdag, tijdens de ochtend- en de avondspits gefolderd gaat worden op drukke stations. Neem contact op met de contactpersoon uit jouw stadsdeel voor de details.

SPeeddaten met kandidaat Tweede Kamerleden
Dinsdag gaan Ewout Irrgang, Jasper van Dijk, Sadet Karabulut en Remine Alberts speeddaten op het Osdorpplein. Voorbijgangers kunnen deze kandidaat kamerleden het hemd van het lijf vragen. Wil je dit niet missen? Zorg dan dat je om 12:00 aanwezig bent op het Osdorpplein.

Plakkers opgelet!
Voor elk stadsdeel zijn een aantal A0-posters gereserveerd. Deze gigantische posters kunnen het best op dinsdagavond geplakt worden, om het risico van overplakken te vermijden. Zijn de SP-molentjes voor op de verkiezingsborden al overal gemonteerd? Zo niet, zorg dan dat dit snel gebeurd, het zijn prachtige en opvallende dingen.

NU SP stickers
Om nu te zorgen dat men de weg naar het stembureau niet kwijtraakt, kun je op alle denkbare en ondenkbare plekken de NU SP stickers plakken. Doe dit wel slim en verstandig en bij voorkeur zo kort mogelijk op de 22e november.

U bent hier