h

Handtekeningenwedstrijd Openheid over Iraq

22 mei 2007

Handtekeningenwedstrijd Openheid over Iraq

Tweede Pinksterdag (28 mei) staat in het teken van de "Handtekeningenwedstrijd Openheid Iraq" in Amsterdam. Tweetallen strijden als team om de Gouden Troffee en eeuwige roem als beste handtekeningenverzamelaars. In 2 uur tijd mogen de tweetallen overal proberen zoveel mogelijk ondersteuningen voor een onafhankelijk onderzoek naar de Nederlandse deelname aan de oorlog in Irak op te halen.

Deelnemende teams worden aan de start officiel geregistreerd door een notabele. Het gebruik van anabolen is niet toegestaan, er wordt gecontroleerd. Na de finish, als alle handtekeningkaarten zijn geteld door een onafhankelijke onderzoeksjury, volgt de uitreiking van het eremetaal met een grootse huldiging. De start van de wedstrijd is om 13:00 uur met de finish om 15:00 uur bij het Lieverdje op het Spui in Amsterdam. Deelname is open voor iedereen, SP-leden en niet-leden!

Teams (een team bestaat uit twee personen) kunnen zich vanaf vandaag inschrijven bij Malu Ler malu.luer@gmail.com (06-16465156). Schrijf je dus snel in onder een aantrekkelijke teamnaam, want natuurlijk wordt er ook een originaliteitsprijs uitgeloofd. Indien je nog single bent, kun je je ook inschrijven en zorgen we voor de perfecte partner (nou ja, voor tenminste 2 uurtjes).

Wacht niet te lang, schrijf nu meteen in!

U bent hier