h

Buurten rond het Valeriusplein

4 oktober 2009

Buurten rond het Valeriusplein

Bijna alle bewoners rond het Valeriusplein wonen met veel plezier in hun buurt. Toch heeft de buurt ook een paar minpunten, ontdekten SP'ers die vrijdagavond 18 september gingen 'buurten in de buurt' rondom het plein.

Bewoners vertelden dat panden in deze buurt van binnen soms niet goed worden onderhouden, en dat mensen met een groot gezin in kleine woningen wonen en omgekeerd. Veel bewoners betreuren dat de kleine winkels verdwijnen. Verder waren er een aantal klachten over UMTS-masten. De laatste twee minpunten hadden te maken met overlast: de platen onder de trambaan maken veel lawaai als er een bus langskomt en een caf in de buurt veroorzaakt overlast.

Al met al verliep het buurten prettig en spraken de SP’ers veel tevreden en vriendelijke mensen.

U bent hier