h

SP’ers in de startblokken voor de campagne

23 mei 2012

SP’ers in de startblokken voor de campagne

Voor de SP is de verkiezingstijd al stevig op gang aan het komen. Op verschillende plekken in de stad komen SP'ers bij elkaar om terug te blikken op de val van de regering en vooruit te kijken naar de verkiezingen. Zo ook maandagavond in Nieuw-West.

Leden luisteren aandachtig)

SP-Tweede Kamerlid Renske Leijten kwam vertellen over wat er precies is gebeurd in Den Haag, en wat de SP de komende tijd te wachten staat. "Na anderhalf jaar is er een einde gekomen aan de keiharde, rechtse regering van VVD, CDA en PVV. Op 12 september kan Nederland kiezen of we op zijn Ruttes of op zijn Roemers Nederland de crisis uit gaan helpen", aldus Leijten.

Laurens Ivens, fractievoorzitter in de gemeenteraad, benadrukte hoe belangrijk de actieve leden zijn voor de verkiezingscampagne: "Op tv en in Den Haag zal Emile Roemer ontzettend hard zijn best doen, maar aan ons is de taak om het SP-verhaal op straat uit te leggen." Over hoe dat het beste kan, gingen de aanwezigen uiteen in kleinere groepen. In levendige discussies werd nagedacht over hoe de SP de verkiezingen kan gaan winnen. Veel leden kwamen met goede ideen en stonden te popelen om aan de slag te gaan.

Ben je ook gemotiveerd om te helpen Nederland sociaal te maken? Stuur een mailtje naar Amsterdam@sp.nl en/of kom naar een van de volgende bijeenkomsten!

U bent hier