h

Laurens Ivens lijsttrekker SP Amsterdam 2014

15 december 2012

Laurens Ivens lijsttrekker SP Amsterdam 2014

De Amsterdamse SP-leden hebben Laurens Ivens gekozen tot lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2014. SP-afdelingsvoorzitter Paula van Dijnen: "De SP is blij dat Laurens nogmaals de lijst wil aanvoeren. Voor ons kunnen de verkiezingen niet snel genoeg komen: het is de hoogte tijd dat er een sociale verandering in het gemeentebeleid komt."

Laurens Ivens)

De SP heeft als eerste partij haar lijsttrekker al gekozen. Van Dijnen: "Het is voor ons overduidelijk dat de komende gemeenteraadsverkiezingen cruciaal zullen zijn voor Amsterdam. De SP wil hier graag tijdig op voorbereid zijn, om zoveel mogelijk mensen te
kunnen bereiken met de sociale alternatieven van de SP. Laurens Ivens is hier de geknipte kandidaat voor."

Ivens vertelde de leden klaar te staan voor de strijd. "De afgelopen jaren heeft het gemeentebeleid veel Amsterdammers in de kou gezet. Een kwart van de kinderen groeit in armoede op, de werkloosheid is schrikbarend opgelopen en de wachtlijsten voor betaalbare woningen worden almaar langer. De strijd voor een sociaal Amsterdam is begonnen!" De komende maanden zal de SP de rest van de verkiezingslijst opstellen en zorgen voor een strijdbaar en verleidelijk verkiezingsprogramma.

U bent hier