h

Extra veegploegen en toezicht in de Lodewijk van Deysselbuurt

15 februari 2014

Extra veegploegen en toezicht in de Lodewijk van Deysselbuurt

Na de SP bewonersbijeenkomst op 18 januari in de Lodewijk van Deysselbuurt en vragen in de deelraad is extra toezicht aangekondigd en komt er wekelijks een ploeg straatvegers om  de straten schoon te maken. Bewoners meldden tijdens de bewonersbijeenkomst vorige maand last te hebben van parkeerproblemen en zwerfvuil maar gaven ook aan dat het slecht is gesteld met de veiligheid. De SP is dan ook blij met deze toezeggingen. Een eerste stap naar een prettigere buurt. De komende vijf zaterdagen organiseert de SP een hulpdienst op locatie voor bewoners die nog tegen problemen aanlopen.

Eerder berichtte de SP al over de leefbaarheid en veiligheid in de buurt en de bevindingen van de buurtbijeenkomst. De SP blijft de komende tijd  de problemen van de bewoners in de buurt aankaarten. De komende weken houdt de SP elke zaterdag een spreekuur aan de Slotermeerlaan 103 in wijkcentrum de Honingraat. U kunt hier terecht tussen 12:30 en 16:00 op zaterdag 22 februari, zaterdag 1 maart, 8 maart, 15 maart en 22 maart. U kunt de hulpdienst ook bereiken via  hulpdienstamsterdam@sp.nl

 

U bent hier