h

Op bezoek bij winkeliers in Zuidoost

20 november 2014

Op bezoek bij winkeliers in Zuidoost

Ook in Zuidoost is de SP gestart met het afnemen van enquêtes onder buurtondernemers. Woensdag werden winkeliers in winkelcentrum Ganzenpoort gevraagd aan te geven welke problemen zij tegenkomen bij het ondernemen en welke oplossingen zij zien.

SP'er in Zuidoost Mienk Graatsma: "Kleine ondernemers zijn onmisbaar in een buurt, maar helaas worden het er steeds minder omdat ze moeten opboksen tegen grote winkelketens. Daarnaast worden ze soms ook onnodig gehinderd door de gemeente als het gaat om regels en vergunningen." De SP wil in de hele stad de wensen van de buurtondernemers in kaart brengen

De SP'ers werden bij alle winkels in Ganzenpoort vriendelijk ontvangen. Komende week zullen ook andere winkelcentra in het stadsdeel worden bezocht.

Bent u ondernemer en wilt u de enquête downloaden? Dat kan hier.

U bent hier