h

SP-Kamerlid Harry van Bommel op bezoek in Zuidoost

1 februari 2016

SP-Kamerlid Harry van Bommel op bezoek in Zuidoost

Zondagmiddag presenteerde SP-Kamerlid Harry van Bommel zijn boek ‘Surinamers in de polder’. Het boek bevat 15 portretten van Surinaamse Nederlanders waarvan een aantal in Amsterdam Zuidoost woont of heeft gewoond, zoals Jetty Mathurin en Humberto Tan.

Foto: Matthijs Bruijne

Harry van Bommel (foto: Matthijs Bruijne)

Zo’n zeventig mensen kwamen af op de boekpresentatie bij  Simud inwijkcentrum Kormelink. Naar aanleiding van het boek vond er een levendige discussie. Ook was er een quiz over Nederland en Suriname.

De presentatie van het boek ‘Surinamers in de polder’ was de vierde in een reeks van zes presentaties door het hele land. Bij dezelfde bijeenkomst werd nog een boek gepresenteerd: Eva Yoo Ri van de Stichting Single SuperMom besprak haar handboek ‘Single SuperMom’. Het boek gaat over alleen zwanger zijn, scheiden en nieuwe relaties.

U bent hier