h

SP-duo Uitdenbogaart verlaat de fractie

18 januari 2016

SP-duo Uitdenbogaart verlaat de fractie

Buitengewoon commissielid (duo) voor de SP Bart Uitdenbogaart stopt na ruim tien jaar om redenen van persoonlijke aard als fractielid in Centrum. Sinds de SP in de deelraad zat is Uitdenbogaart bij de fractie betrokken geweest. Eerst als fractieondersteuner, later als duoraadslid en het laatste jaar als buitengewoon bestuurscommissielid.

Uitdenbogaart: “Ik heb het altijd belangrijk gevonden om de bewoners van dit stadsdeel een stem te geven, om hen vroegtijdig te informeren over projecten die hen aangaan en samen te werken aan constructieve oplossingen. Ik blijf actief voor de SP èn in mijn buurt dus wat dat betreft zal er niet veel veranderen.”

SP-fractievoorzitter Michiel Wetzer: “De fractie snapt zijn beslissing maar we vinden het jammer dat hij vertrekt. Bart beschikt over erg veel kennis. Hij weet veel van de procedures en kan fel uit de hoek komen bij het behartigen van de belangen van bewoners en ondernemers. Met Bart vertrekt een ervaren en bevlogen lid uit de fractie.”

U bent hier