h

Ganzenhoef loopt warm voor Nationaal ZorgFonds

12 juni 2016

Ganzenhoef loopt warm voor Nationaal ZorgFonds

Foto: Matthijs de Bruijne

Bewoners van Ganzenhoef zijn erg te spreken over het plan voor een Nationaal ZorgFonds zonder eigen risico. Dat bleek toen zo'n 75 SP'ers zaterdag de wijk introkken om mensen te spreken over dit plan. Behalve SP-leden uit Amsterdam, Landsmeer, Hoorn, Haarlem en Hollands Kroon, waren ook Tweede Kamerleden Sadet Karabulut en Ronald van Raak van de partij in Amsterdam-Zuidoost.

Foto: Nynke Vissia

Sadet Karabulut: "De verandering begint ook in de Bijlmer! Veel mensen zijn het oneerlijke zorgstelsel beu. Samen met bewoners, artsen, verpleegsters, jong en oud gaan wij zorgen voor het afschaffen van het eigen risico." Aarzel niet en sluit je aan via www.nationaalzorgfonds.nl

Foto: Matthijs de Bruijne

Meer foto's? Kijk eens op onze Facebook-pagina.

U bent hier