h

Bruisend Holendrecht enthousiast over Nationaal Zorgfonds

10 juli 2016

Bruisend Holendrecht enthousiast over Nationaal Zorgfonds

Holendrecht bestaat 40 jaar en dat is gevierd met een bruisende buurtdag op het Holendrechtplein. Diverse muziekpodia en feestelijke kramen droegen bij aan de sfeer. De SP Amsterdam was er bij om het Nationaal Zorgfonds onder de aandacht te brengen.

Foto: SP

Ook SP-wethouder Laurens Ivens was erbij en vertelde over de aanpak van het achterstallig onderhoud van woningen in Holendracht. De SP Amsterdam heeft daar samen met bewoners actie voor gevoerd. En met succes.

We spraken veel mensen die meer over het Nationale Zorgfonds wilden weten. De grote winsten, de enorme salarissen van topmanagers en het toenemende eigen risico waren redenen genoeg om het Nationaal Zorgfonds met één basisverzekering en zonder eigen risico te steunen. Deze acties op straat hebben in Zuidoost alleen al 500 steunbetuigingen opgeleverd.

U bent hier