h

Ton extra voor dierenambulance

14 september 2016

Ton extra voor dierenambulance

Op verzoek van onder meer SP-raadslid Erik Flentge gaat het stadsbestuur de Dierenambulance Amsterdam extra ondersteunen met 100.000 euro. Flentge: “De dierenambulance is een onmisbare club als het gaat om dierenwelzijn in Amsterdam. Ze doen belangrijk en goed werk. Ik ben blij dat ook de dierenambulance kan profiteren van het extra geld dat we voor dierenwelzijn hebben uitgetrokken. “

In het coalitieakkoord hebben SP, D66 en VVD afgesproken vier miljoen extra uit te trekken voor het verbeteren van dierenwelzijn in Amsterdam. Eerder leidde dat al tot de Amsterdamse dierenregeling voor minima (ADAM) waarmee mensen met een laag inkomen gratis naar de dierenarts kunnen.

Het extra geld voor de dierenambulance is bestemd voor de aanschaf van nieuwe apparatuur en hulpmiddelen. Zo komt er een nieuwe telefooncentrale en zijn de verwarmingsketels aan vernieuwing toe. 

 

U bent hier