h

Onze strijd tegen racisme en discriminatie

30 januari 2018

Onze strijd tegen racisme en discriminatie

De SP is voor een samenleving waarin iedereen gelijkwaardig is, en waar iedereen mee kan doen, los van de dikte van je portemonnee of wat je afkomst, huidskleur, geloof of seksuele voorkeur ook is. Om dat te bereiken moet er nog veel strijd gevoerd worden. De SP voert die strijd, dag in dag uit.

Helaas is de oproep voor de demonstratie op 18 maart eenzijdig gericht op de raadsverkiezingen en is het maatschappelijke discriminatieprobleem in onze ogen te veel op de achtergrond verdwenen. Gesprekken over de aanpassing van de manifesttekst hebben niet tot een bevredigend resultaat geleid. Daarom heeft de SP besloten dit jaar haar naam niet meer onder het manifest te zetten.

U bent hier