h

SP-stemmers bedankt!

23 maart 2018

SP-stemmers bedankt!

Foto: SP

26070 Amsterdammers hebben afgelopen woensdag op de SP gestemd voor de gemeenteraad. De SP daalde van 11,2% naar 7,5% van de stemmen. Laurens Ivens, Nicole Temmink en Erik Flentge  zijn daarmee verkozen in de gemeenteraad.

In vier stadsdeelcommissies zijn SP’ers gekozen: Leila Azzam in Gaasperdam/Driemond (Zuidoost), Frans Rein Jurrema in Noord-West, Robert Brand in Oud-Noord en Karel van der Weide in Oud-Oost.

SP-lijsttrekker Laurens Ivens: “Ik wil alle SP-stemmers van harte bedanken voor hun stem. Het is balen dat we een derde van onze stemmers verloren, en dat we uitkomen op hetzelfde zetelaantal als de op één na laatste periode. Desondanks blijven we strijdbaar. Er is ontzettend veel voor ons te doen in Amsterdam, daar gaan we samen met zoveel mogelijk mensen keihard onze schouders onder zetten.”

U bent hier