h

SP Amsterdam heeft een nieuw bestuur!

22 november 2022

SP Amsterdam heeft een nieuw bestuur!

Foto: Wouter Monteban / Wouter Monteban
vlnr: Remine Alberts , Anja Kuiper, Marja Remesar, Frans Rein Jurrema, 
Angelo Delsen,Erna Berends , Neeltje Peters, Kees van Houtum
 

Afgelopen week kwamen de leden van de SP Amsterdam bij elkaar om een nieuw bestuur te kiezen. Deze acht SP'ers met een groot hart voor de stad en voor alle Amsterdammers zullen zich niet alleen gaan inzetten voor de afdeling en de leden maar juist voor de stad waar zij zoveel van houden en voor al deze Amsterdammers. Op de algemene ledenvergadering werden deze kandidaten allen met een meerderheid gekozen.

Afdelingsvoorzitter Frans Rein Jurrema: "We zijn onzettend tevreden met en ontzettend trots op dit nieuwe bestuur. Een mooie combinatie van SP'ers die er alles aan willen doen om Amsterdam weer een sociale en eerlijke stad te maken."

Het nieuwe bestuur bestaat uit:
FRANS REIN JURREMA Afdelingsvoorzitter
REMINE ALBERTS Fractievoorzitter
ERNA BERENDS Algemeen bestuurslid
ANGELO DELSEN Algemeen bestuurslid
KEES VAN HOUTUM Algemeen bestuurslid
ANJA KUIPER Algemeen bestuurslid
NEELTJE PETERS Algemeen bestuurslid
MARJA REMESAR Algemeen bestuurslid

Wij nodigen iedereen van harte uit om contact op te nemen met een van de bestuursleden. Heb je vragen over bijvoorbeeld de afdeling, acties, de fractie of het bestuur zelf kijk dan HIER op de website voor de contactinformatie en neem gerust contact op. 

U bent hier