h

Campagne op Banne Bruist

11 september 2023

Campagne op Banne Bruist

Foto: SP Amsterdam

Het buurtfestival Banne Bruist bood ook dit jaar weer een goede gelegenheid om met Amsterdammers in gesprek te gaan. Onder een stralende zon spraken SP'ers met bezoekers van het festival over de komende verkiezingen en nodigden hen uit voor het Prinsjesdagprotest op zaterdag 17 september.

Foto: SP Amsterdam

Helaas was het dit jaar niet mogelijk voor politieke partijen een kraam te huren op het buurtfestival, zoals dat eerder wel altijd kon. Maar ook wandelend langs de kraampjes en muziek bleek het mogelijk een praatje aan te knopen. Veel bezoekers vonden het, net als de SP, tijd voor verandering en voor sociale politiek.

Wil je ook nog mee naar het Prinsjesdagprotest? Geef je nog snel op voor de bus!

Reactie toevoegen

U bent hier