h

SP Amsterdam wil ervaringen patiënten CO-MED verzamelen

22 april 2024

SP Amsterdam wil ervaringen patiënten CO-MED verzamelen

Foto: SP

Alle SP-afdelingen, in gemeenten waar Co-Med actief is of wordt, inventariseren de klachten zodat we goed inzicht krijgen in heel het land. SP-Tweede Kamerlid Jimmy Dijk gaat met deze cijfers verder de strijd aanbinden tegen deze Private Equity praktijken in de zorg en om draagvlak te krijgen in het parlement tegen deze praktijken. 

Hoe meer verhalen we samen kunnen verzamelen, hoe groter de kans dat we iets kunnen doen tegen het commercieel maken van huisartsenzorg. De SP Amsterdam staat voor goede huisartsenzorg en zoekt daarom uw verhaal!

Heeft u klachten of signalen over de huisartsenzorg van CO-Med? Laat dan uw signaal achter via het meldpunt:

https://amsterdam.sp.nl/form/meldpunt-co-med

Reactie toevoegen

U bent hier