h

Noord

Protestmars tegen woonarmoede

Verschillende organisaties uit Noord organiseren samen een protestmars voor betaalbaar en fatsoenlijk wonen en tegen woonarmoede. Vanuit verschillende locaties wordt naar het Buikslotermeerplein gelopen, waar de marsen samenkomen. De SP loopt mee.

Startlocaties: 
De Ark - 14:00 uur
Buurthuis Van der Pek - 14:00 uur
Huis van de Wijk Waterlandplein - 14:00 uur
Zonneplein - 13:00 uur

Eindpunt: Buikslotermeerplein - 15:00 uur

Lees verder

In gesprek op Buikslotermeerplein

SP Noord gaat in gesprek met bezoekers en omwonenden van Buikslotermeerplein.

Lees verder

Campagne op Buikslotermeerplein

SP'ers gaan in gesprek met bezoekers en omwonenden van het Buikslotermeerplein over onderwerpen die zij belangrijk vinden en over de verkiezingen van 22 november.

Lees verder

Campagne in Noord

Campagne voor de Provinciale Statenverkiezingen! We gaan eerst naar Buikslotermeerplein (10:30-11:30) en vervolgens naar winkelcentrum Molenwijk (11:45-12:45).

Lees verder

Op de markt voor het Volksprotest

Verlaag de rekening en nationaliseer de energie! We roepen mensen op om zich op 11 februari aan te sluiten bij het Volksprotest.

Lees verder

In gesprek over koopkracht op Banne Bruist

De SP is te vinden op buurtfestival Banne Bruist. We gaan daar in gesprek over koopkracht en onze voorstellen om de kosten omlaag en de lonen omhoog te brengen.

Lees verder

Kranslegging bij dodenherdenking

Ook SP Amsterdam staat stil bij de Tweede Wereldoorlog. Deze dodenherdenking leggen we kransen op verschillende plakken in de stad:

Centrum: Homomonument Westermarkt

19:30 vertrek stille tocht vanaf Prinsengracht (opstellen tussen Anne Frankhuis en Westerkerk) 19:50 aankomst Homomonument Westermarkt 20:00 2 minuten stilte 20:02 het Wilhemus, bloemlegging, toespraken, zang 20:45 defile voor omstanders langs de bloemenzee op de treden driehoek

Centrum: Noordermarkt

Lees verder

Campagnezaterdag in Noord

Campagnezaterdag in Noord! We verzamelen eerst op Buikslotermeerplein (zijde: Olof Palmeplein) om te flyeren en folderen. Vervolgens sluiten we aan bij de demonstratie 'Stop armoede in Noord' op het Mosveld.

Lees verder

Campagnezaterdag Buikslotermeerplein

Samen met SP-Kamerleden Sadet Karabulut en Mahir Alkaya gaan we naar het Buikslotermeerplein in Noord om met mensen te spreken over het belang van de Europese verkiezingen. We sluiten rond 17.00 samen af in Café Roezemoes.

Lees verder

SP Noord: Buurten in Tuttifruttidorp

SP Noord gaat langs bij bewoners van Tuttifruttidorp.

Lees verder

Pagina's

U bent hier