h

SP viert behoud Aireystrook met bewoners

6 maart 2015

SP viert behoud Aireystrook met bewoners

De SP heeft vandaag met bewoners gevierd dat de sloop van de Aireystrook van de baan is. SP-raadslid Erik Flentge en wethouder Laurens Ivens namen een taart mee voor de bewonerscommissie. De voorzitter van de bewonerscommissie bedankte de SP voor de gezamenlijke inzet in de strijd.

Foto: SP Amsterdam

Deze week werd bekend dat na jarenlange onzekerheid corporatie Eigen Haard heeft besloten om de woningen in de Aireystrook aan de burgemeester De Vlugtlaan niet te slopen maar op te knappen. SP-raadslid Erik Flentge reageerde: “Dit is goed nieuws! De onzekerheid heeft veel te lang geduurd en het is mooi dat de woningen opgeknapt gaan worden. Bewoners, buurtverenigingen, erfgoedverenigingen zoals Bond Heemschut en de SP hebben hier lang voor gestreden. Actievoeren helpt!”

U bent hier