h

Randy Anamoah opvolger Leila Azzam in stadsdeelcommissie Zuidoost

13 december 2019

Randy Anamoah opvolger Leila Azzam in stadsdeelcommissie Zuidoost

Randy Anamoah neemt namens de SP vanaf januari zitting in de stadsdeelcommissie van Amsterdam-Zuidoost. Hij volgt Leila Azzam op, die haar commissielidmaatschap niet langer kan combineren met haar werk.

Randy is 60 jaar en woont al 36 jaar met veel plezier in Zuidoost. Hij heeft jarenlang gewerkt als magazijnmedewerker en is momenteel buurtambassadeur in Holendrecht. Randy zal in de stadsdeelcommissie zitting nemen voor het gebied Gaasperdam/Driemond.

De SP bedankt Leila voor haar inzet in de stadsdeelcommissie en is blij dat ze actief betrokken blijft bij de SP in Zuidoost. SP-afdelingsvoorzitter Neeltje Peters: “Leila heeft geweldig werk gedaan voor de mensen in Zuidoost en voor de SP. Ik ben heel blij dat ze dat ook de komende jaren blijft doen en dat we met Randy een enthousiast nieuw SP-gezicht kunnen voorstellen waar de mensen in Zuidoost op kunnen vertrouwen.”

U bent hier