h

Veel achterstallig onderhoud in Holendrecht

17 april 2015

Veel achterstallig onderhoud in Holendrecht

Woningen op de Opheusdenhof in Zuidoost hebben last van grootschalig achterstallig onderhoud. Zo zitten de badkamers vol met schimmel en is er last van lekkage. Dat is de uitkomst van een buurtonderzoek dat de SP vrijdagmiddag heeft uitgevoerd.

Erik FlentgeDe klachten kwamen aan het licht na een tip bij SP-raadslid Erik Flentge: “Een eerder bezoek aan een paar bewoners leverde aanwijzingen op over achterstallig onderhoud. De bewoners gaven aan dat zij hun meldingen hadden doorgegeven aan Eigen Haard, maar dat deze de problemen niet oploste. Opvallend veel kinderen hebben last van verkoudheid en keelproblemen. Ik sluit niet uit dat dit veroorzaakt is door de schimmel. Dat moet anders. We zullen alle klachten van bewoners inventariseren. Daarna zullen we zij aan zij met de bewoners optrekken tot de problemen zijn opgelost. " 

Foto: SP
Foto: SP

U bent hier