h

Kom naar de ALV van 15 oktober

12 oktober 2021

Kom naar de ALV van 15 oktober

Hierbij nog een uitnodiging  voor onze ledenvergadering van vrijdag 15 oktober. Op deze ledenvergadering kiezen we wie onze lijsttrekker wordt volgende verkiezingen. Misschien heb je je al hiervoor aangemeld, in dat geval kun je onder dit bericht alle relevante stukken voor die bijeenkomst vinden.

Ook ontvangen jullie de eerste versie van ons verkiezingsprogramma. Het heeft de titel “Amsterdam linksaf. Voor een sociaal Amsterdam: voorstellen tegen de tweedeling en de macht van het grote geld ”  meegekregen.

Het programma is een concept. Je kunt op de ledenavond van de 15e al je eerste reactie op het concept geven. De programmacommissie doet daar dan nog zijn voordeel mee. In alle drukte is het helaas niet gelukt om het concept programma eerder naar jullie toe te sturen onze excuses daarvoor.

Het definitieve verkiezingsprogramma wordt vrijdag nog niet vastgesteld. Dat doen we samen op een latere algemene ledenvergadering, waarschijnlijk in november. Daar stellen we het definitieve verkiezingsprogramma vast en wordt ook de gehele kandidatenlijst vastgesteld.  

Mocht je je nog niet aangemeld hebben, dan kan dat nog via secretariaatamsterdam@sp.nl en heb je met deze mail ook alle zaken die besproken worden.

Datum: vrijdag 15 oktober
Locatie: Ru Paré, Chris Lebeaustraat 4, 1062 DC Amsterdam
Tijdstip: inloop vanaf 19.30 uur, aanvang vergadering 20.00 uur
 

U bent hier