h

0% is genoeg, stop de huurverhoging

13 september 2020

0% is genoeg, stop de huurverhoging

Foto: SP
Ook zo genoeg van dit kabinet? En van minister Ollongren die onze huren in tijden van crisis fors verhoogt? Sluit je dan aan bij deze actie en laat via jouw social media duidelijk hoe je erover denkt! We gaan actie voeren richting prinsjesdag.

Dan dragen politici een deftige hoed. Politici die besloten hebben dat onze huren omhoog moeten maar zelf waarschijnlijk allemaal een eigen woning hebben. Daarom dragen wij gewoon een pet, zoals die van Jan. 

Neem een selfie van jezelf of van een groepje (houd je aan de 1,5meter afstand) met de onderstaande ingrediënten:

(1) zet een pet op, maakt niet uit wat voor een, als het maar geen deftige hoed is!  

(2) zorg dat het 0% logo duidelijk zichtbaar in beeld is, bijvoorbeeld op je hand geschreven of op een poster

(3) schrijf een tekst gericht aan Ollongren waarin je, natuurlijk op een fatsoenlijke manier, je mening geeft over de huurverhogingen. Zorg dat de tekst te lezen is (achterkant oude poster, whiteboard, schoolbord, bedenk maar wat). 

Stuur je foto naar communicatie@sp.nl 

Deel de foto op prinsjesdag (nog een keer) online met #0isgenoeg #prinsjesdag. Samen overspoelen we de sociale media met onze boodschap aan dit kabinet: 0% is genoeg! Stop de huurverhoging! 

U bent hier