h

Genoeg voor iedereen op Buikslotermeerplein

15 augustus 2015

Genoeg voor iedereen op Buikslotermeerplein

Er is genoeg voor iedereen, het is alleen een kwestie van eerlijk delen. Dit was de boodschap van de SP, vanmiddag op Buikslotermeerplein, die op veel steun kon rekenen van bezoekers aan Winkelcentrum Boven 't IJ.

Foto: Robert Brand

Verbazing en schrik. Dat waren de hoofdreacties van mensen die deelnamen aan de quiz. 'Hebben de 3 rijkste Nederlanders evenveel als de armste 8 miljoen bij elkaar? En ontduiken grote bedrijven jaarlijks voor maar liefst 1000 miljard aan belasting.' Veel mensen vinden dit onacceptabel en spraken hun steun uit voor het SP-plan voor aanpak van belasting ontduikende bedrijven en de miljonairsbelasting. 

Meer weten over ongelijkheid in Nederland?
Kijk op de website genoeg.sp.nl.

U bent hier