h

Nieuws, augustus 2006

29 augustus 2006

Otapan ook weigeren in Amsterdam

De SP roept burgemeester Cohen en havenwethouder Asscher op om asbestschip de Otapan in de Amsterdamse haven te weigeren. De Turkse milieuminister Osman Pepe heeft het sloopschip met 54.000 kilo niet tot Turkije toegelaten. Amsterdam zou dit voorbeeld moeten volgen en staatssecretaris Van Geel moeten aansporen het schip niet naar een haven te laten slepen waar veel mensen omheen wonen.

Lees verder
28 augustus 2006

Schriftelijke vragen levensloopbijdrage ambtenaren

Lees verder
20 augustus 2006

Meer raadsleden met weblog

In navolging van Remine Alberts gaan ook andere SP-gemeenteraadsleden starten met een weblog. Op de weblogs zullen de raadsleden hun gedachten geven over de maatschappelijke ontwikkelingen op met name de terreinen waar zij woordvoerder over zijn. Natuurlijk zijn reacties zeer welkom.

Lees verder
16 augustus 2006

Schriftelijke vragen verkoop Slotervaartziekenhuis

Lees verder
16 augustus 2006

Meldpunt Leegstand

Om een beter beeld te krijgen van de leegstand van woningen heeft de SP in Westerpark een Meldpunt Leegstand opgezet. Wij willen leegstand aankaarten omdat het bestaan ervan niet te rijmen valt met de lange wachtlijsten die er zijn voor woningen. In afwachting van een interactief Meldpunt, kunt u leegstand alvast melden door het adres van de woning en de vermoede termijn van leegstand door te geven aan amsterdamwesterpark@sp.nl

Lees verder
16 augustus 2006

Krista van Velzen voert actie tegen wapendoorvoer naar Isral

SP Tweede-Kamerlid Krista van Velzen heeft vandaag aktie gevoerd tegen de doorvoer van wapens naar Isral via de luchthaven Schiphol. Samen met aktivisten van de Campagne tegen Wapenhandel, GroenLinks, Haags Vredesplatform, Internationale Socialisten, Nederlands Palestina Komitee, Palestijnse Gemeenschap Nederland, Socialistische Partij, Stop de Bezetting, en Stop de Oorlog protesteerde zij op de luchthaven tegen het beleid van zowel de Nederlandse regering als de directie van Schiphol om deze wapentransporten ongecontroleerd door te laten gaan. Nederland zou volgens Van Velzen beter per direct een wapenembargo moeten invoeren in plaats van wapenhandel met Isral te stimuleren.

Lees verder

Pagina's

U bent hier