h

Eigen Haard werkt achterstallig onderhoud Kelbergen weg

7 december 2016

Eigen Haard werkt achterstallig onderhoud Kelbergen weg

Woningcorporatie Eigen Haard meldt dat het achterstallig onderhoud in Kelbergen is weggewerkt. Dat gebeurde na een oproep van de SP en buurtbewoners om het achterstallig onderhoud in de buurt aan te pakken.

Bewoners uit Kelbergen trokken begin dit jaar aan de bel. Veel van hen hadden last van vochtproblemen of schimmel door gebrekkige ventilatie. Daarnaast gaven bewoners aan last te hebben van tocht in huis, doordat gevels van de woningen langzaam verzakken. 

SP-raadslid Erik Flentge is positief over de stappen van Eigen Haard: “Amsterdammers hebben recht op goed onderhouden woningen, zonder schimmel, tocht of andere mankementen. Ik ben blij dat Eigen Haard het onderhoud van de huizen in Kelbergen nu serieus neemt. Ook de SP zal zich blijven inzetten om achterstallig onderhoud uit de stad te bannen." 

U bent hier