h

Verbeter contact met bewoners Noord

17 maart 2015

Verbeter contact met bewoners Noord

Stadsdeel Noord moet het contact met bewoners verbeteren. Hiervoor moeten bewoners actiever en effectiever worden geinformeerd over ontwikkelingen in de buurten. Dit is in sommige gevallen nog onder de maat.

Frans Rein Jurrema, SP-fractievoorzitter in Noord: “De bestuurscommissie heeft een ‘oren en ogen-functie’.  Daarmee is de communicatie met bewoners nog belangrijker geworden. Dan is het erg vervelend als deze communicatie soms tekort schiet, waardoor je niet met, maar over de mensen bestuurt. Dat moet beter.”

De SP roept het dagelijks bestuur op om op korte termijn verbeteringen aan te dragen en door te voeren. "Activiteiten van het stadsdeel in de buurt, maar ook initiatieven van bewoners, moeten vanuit het stadsdeel ruimhartig ondersteund worden. Door bewoners bij hun woon- en leefomgeving te betrekken, dragen ze bij aan de samenhang en leefbaarheid,” aldus Jurrema.

U bent hier