h

SP-Hulpdienst van start in Noord

7 februari 2018

SP-Hulpdienst van start in Noord

Foto: SP / SP Amsterdam

Dinsdag 6 februari is de SP-Hulpdienst van start gegaan met het houden van wekelijkse spreekuren in Amsterdam-Noord. SP-wethouder Laurens Ivens verzorgde de officiële opening van het eerste spreekuur. Elke dinsdag tussen 13.30 en 15.30 uur kunnen mensen bij de hulpdienst terecht in ontmoetingsruimte De Bolder (Parlevinker 6) in De Banne.

De hulpdienst helpt iedereen met hulpvragen over bijvoorbeeld: formulieren invullen, problemen met werk en inkomen, problemen met verblijfsvergunning, het nalopen en aanvragen van voorzieningen die blijven liggen.

Noord is het vierde stadsdeel waar de SP-Hulpdienst spreekuur gaat houden. Tussen februari en april draait de hulpdienst op proef. Als blijkt dat er genoeg vraag naar is, komt de hulpdienst vanaf mei definitief naar Noord.

Voor mensen die niet naar een spreekuur kunnen komen is de SP bereikbaar via (020) 637 01 58 of hulpdienstamsterdam@sp.nl. Ook brengt de hulpdienst huisbezoeken voor mensen die lastig de deur uit komen.

U bent hier